Kurs

Her finner du mange forskjellige kurs, prosjekter, quiz-er og mye mer innen
mange forskjellige fag og disipliner.


Nettverk 1

I nettverk 1 vil du lære det grunnleggende innen nettverk. Alt fra hva slags nettverksenheter som finnes til forskjellig verktøy og kabler som brukes. Du vil logså lære å bruke noen enkle verktøy for å feilsøke innen nettverk.

Forventet tidsbruk: 42 skoletimer (6 uker).

Datamaskin

I dette kurset vil du lære om alt som finnes inne i en datamaskin. Det mest vanlige maskinvaren som skjermkort, SSD, RAM etc blir grundig gått gjennom i dette kurset. Du vil også lære hvordan du bygger en PC.

Forventet tidsbruk: 45 skoletimer (8 uker).

HTML

I dette kurset vil du lære om grunnleggende HTML. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å ta dette kurset. Etter å ha gjennomført dette kurset skal du kunne nok om HTML til å kunne lage fine nettsider som kan publiseres på internett.

Forventet tidsbruk: 36 skoletimer (4 uker).

CSS

I dette kurset vil du lære om CSS. Du vil få en innføring i CSS og det krever ikke noen forkunnskaper. Dette er et nybegynnerkurs så du er ikke ferdig utlært men skal ha fått en forståelse for grunnleggende CSS.

Forventet tidsbruk: 36 skoletimer (4 uker).

JavaScript

I dette kurset vil du lære om JavaScript. Du vil få en innføring i JavaScriptog det krever ikke noen forkunnskaper. Dette er et nybegynnerkurs som ikke går for mye i dybden. Du lærer det viktigste for å kunne bruke enkel JavaScript.

Forventet tidsbruk: 36 skoletimer (4 uker).

Server

I dette kurset vil du lære om servere. Nærmere bestemt hvordan sette opp og konfigurere en Ubuntu server. Du vil lære alt fra enkel installasjon til mer avansert konfigurering og bruk av forskjellige verktøy en server trenger.

Forventet tidsbruk: 42 skoletimer (6 uker).

Fusion 360 1

I dette kurset vil du lære om programmet Fusion 360. Du vil lære alt fra enkel installasjon til mer avansert konfigurering og bruk av alle de forskjellige verktøy og funksjonene som finnes i Fusion 360.

Forventet tidsbruk: 36 skoletimer (4 uker).

Skroll til toppen
Rull til toppen